Hjälp för administratörer

Hur kan vi vara till din tjänst?

Förbrukningskonto

Har du frågor om ditt värme-, vatten- eller elregnskab? Här hittar du svar på de flesta av dina frågor.

Se mer

Brunata Online

Få hjälp med att logga in och använda vår digitala plattform här.

Se mer

Servicebesök

Har du frågor om besök av våra servicetekniker, vänligen se här.

Se mer

Flytt

Behöver du hjälp med att registrera flyttningar? Här kan du göra det.

Se mer

Mätare

Få svar på dina frågor om årsavläsning, mätare och sensorer här.

Se mer

Andra frågor

Vi har samlat svar på olika vanliga frågor här.

Se mer

Ladda ner dokumenten

Om du saknar en instruktion, ett datablad eller annat dokument, kan du hitta det här.

Se mer

Vanliga frågor och svar

Vår kundservice står alltid redo att assistera våra kunder och boende med deras frågor. För närvarande noterar vi att många har frågor inom följande områden:

Om du är en administrator med ett debetnummer som aldrig har loggat in tidigare, vänligen följ dessa steg:

1. Gå till online.brunata.com och klicka på knappen ’Ny användare’.
2. Klicka därefter på ’Ja, jag är administrator’.
3. För att skapa ditt Brunata Online-konto, fyll i samtliga fält i formuläret.

– **Debetnummer**: Ange ditt 6-siffriga debetnummer som du finner på informationsblanketter utskickade av Brunata eller genom att kontakta kundservice.
– **Anläggningsnummer**: Ange ett av de anläggningsnummer som finns i din portfölj.
– **E-post**: Ange den e-postadress som du vill koppla till ditt Brunata Online-konto. Detta kommer att vara den e-postadress du använder om du behöver ändra ditt lösenord.
– **Lösenord**: Ange det lösenord du vill använda för att logga in på Brunata Online.
– **Bekräfta lösenord**: Ange samma lösenord igen för att säkerställa att du har skrivit rätt.

4. Klicka på ’Utför’ när alla fält är ifyllda.

Efter att du har klickat på ’Utför’ kommer en bekräftelse att visas om att ditt Brunata Online-konto har skapats. Du kommer även att få ett verifieringsmail för att bekräfta att du äger den registrerade e-postadressen.

Gå till din e-post, hitta verifieringsmailet från noreply@brunata.com (kontrollera även skräppostfiltret) och klicka på länken i mailet.

När du klickar på länken är ditt konto skapat och klart för användning, och du skickas direkt till inloggningssidan.

Logga in med ditt debetnummer och det självvalda lösenordet.

Du kan dessutom hämta en PDF-guide för Brunata Online här:

[Hämta administratorinstruktioner här]

Om du har glömt ditt lösenord eller behöver återställa det, vänligen följ dessa steg:

1. Klicka på ’Brunata Online’ i menyn på brunata.dk eller gå direkt till online.brunata.com.
2. Klicka på ’Glömt lösenord’ i inloggningsfönstret.
3. Ange din e-postadress eller ditt debetnummer/administratörsnummer (det 6-siffriga debetnumret finns på informationsformulär utskickade av Brunata, eller så kan du kontakta kundservice).
4. Ange dina uppgifter.

Videoguide för att återställa ditt lösenord.

Den snabba kom-ihåg-listan för administratörer:

Kom ihåg att meddela oss om:

• Det sker ett byte av administrator eller ägare av fastigheten
  • Boende flyttar ut eller in
  • Ni byter adress eller ändrar telefonnummer, e-post osv.
  • Det sker ändringar på fastigheten, t.ex. att ni tar bort vattenkranar, slår samman eller delar upp lägenheter, utför extra isolering eller byter ut, tar bort eller flyttar radiatorer
  • Försörjningsföretaget ändrar faktureringsperiodenInkludera gärna även Brunata i större renoveringsprojekt och energioptimeringar, så att vi kan säkerställa att förbrukningskontona fortsatt kan upprättas korrekt.

Hittade du inte det du letade efter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver assistans.

Kontakta oss här