Hjelp for beboere

Har du spørsmål om Brunata Online?

Brunata Online

Se de mest stilte spørsmålene og svarene om Brunata Online her.

For å logge inn må du ha mottatt et aktiveringsbrev eller en e-post fra din administrator.

Brev

Hvis du har mottatt et brev fra din administrator, må du bruke aktiveringskoden.

• Gå til online.brunata.com og klikk på ‘Ny bruker’.
  • Klikk på ‘Ja, jeg er beboer’.
  • Fyll ut feltene i skjemaet:
  • Aktiveringskode: Tast inn aktiveringskoden fra aktiveringsbrevet ditt. Koden må benyttes innen én måned fra datoen på aktiveringsbrevet.
  • E-post: Vennligst oppgi e-postadressen som skal benyttes som ditt brukernavn og være tilknyttet din konto.
  • Bekreft e-post: Vennligst skriv inn e-postadressen på nytt for å sikre at den er korrekt.
  • Mobilnummer: Vennligst tast inn ditt mobilnummer inkludert landskode.
  • Passord: Vennligst tast inn ønsket passord for å logge på Brunata Online.
  • Bekreft passord: Skriv inn passordet på nytt
  • Klikk på ‘Utfør’ når alle felt er fylt ut.Hvis det ikke allerede er opprettet en beboer med den oppgitte e-postadressen, vil en bekreftelse vises som informerer om at en verifiseringsmail er sendt til den aktuelle e-postadressen.Gå til e-posten din og finn meldingen fra noreply@brunata.com (sjekk også spamfilteret).

Klikk på lenken i e-posten for å verifisere e-postadressen din. Når du har gjort dette, vil kontoen din bli opprettet, og du vil bli omdirigert til innloggingssiden. Der kan du logge inn med din e-postadresse og selvvalgte passord.

E-post
    Dersom administratoren har e-postadressen din, vil du motta en aktiveringsmail.

Klikk på lenken i e-posten innen den oppgitte fristen.

Skriv inn passordet du ønsker å bruke for å logge inn på Brunata Online, og klikk deretter på ‘Fullfør’.

Du er nå registrert på Brunata Online og klar til å logge inn på online.brunata.com med din e-postadresse som brukernavn og ditt selvvalgte passord.

Ditt brukernavn er den e-postadressen du ble opprettet med. Hvis du ikke husker e-postadressen, kan du kontakte din administrator, som kan finne brukernavnet ditt på din beboerprofil.

Hvis du har glemt passordet ditt eller skal gjenopprette det, gjør du følgende:

• Klikk på ‘Brunata Online’ i menyen på brunata.dk, eller gå direkte til Online.Brunata.com.
  • Klikk på ‘Glemt passord’ i innloggingsvinduet.
  • Skriv inn brukernavn eller e-postadresse tilknyttet din Brunata-konto.
  • Vennligst oppgi din informasjon for å motta et nytt passord.

Obs.: Hvis du ikke husker brukernavnet ditt, må du kontakte administratoren din, som kan finne brukernavnet ditt på beboerprofilen din.

Videoveiledning for tilbakestilling av passordet ditt

Sørg for at du bruker e-postadressen som kontoen din er registrert med.

Som beboer kan du enkelt komme i gang med å bruke Brunata Online ved å se denne instruksjonsvideoen. Vær oppmerksom på at Brunata Online er tilgjengelig på flere språk. I videoen er språket satt til engelsk, men når du får tilgang til det nye Brunata Online, kan du enkelt endre språket til norsk via profilen din.

Du har sannsynligvis forsøkt å opprette en konto som allerede eksisterer. Forsøk i stedet å gjenopprette passordet ditt.

Ja, som beboer kan du via Brunata Online følge ditt forbruk og få tilgang til dine forbruksregnskaper fra din datamaskin eller nettbrett. Forutsatt at din administrator har gitt beboerne tilgang til Brunata Online, har du også mulighet til å følge ditt forbruk på din smartphone via Brunatas app.

Last ned beboerveiledninger

Du kan hente en veiledning til Brunata Online for beboere her.

Brukerveiledning for Brunata Online

Fant du ikke det du lette etter?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har behov for assistanse.

Kontakt oss her