Primjer

Administratori stanova, vlasnici i općine

koji su ostvarili velike prednosti uz Brunata internetsku uslugu

Različite značajke Brunata Online osnova su za cjelovito razumijevanje obrazaca potrošnje na razini m2, stana i zgrada. To omogućuje bolje pračenje, veću sigurnost i učinkovitost u svakodnevnom životu stanara ili upravitelja.

U KAB-u i u općini Silkeborg, Brunata Online ključno je sredstvo u svakodnevnom radu koje postavlja velike zahtjeve za učinkovitim procesima i visokiom kvalitetom rezultata. U svakodnevnom životu s mnogim stvarima za upravljanje i važnim ambicijama, posebno je važno imati pristup jednostavnim alatima s visokom dodatnom vrijednošću.

“Brunata Online sustav za nadzor izvrstan je alat za upravljanje. Djeluje brzo, sigurno i jednostavno. Istodobno, program pruža potreban pregled i štedi nam puno vremena. Kad se prijavite, imate podatke u sekundi, što je prilično impresivno u usporedbi s drugim pružateljima usluga”, kaže energetski savjetnik Bo Neergaard iz KAB-a.

Zahtjevi za podatke stanara

Brunata Online u KAB-u koristi se kao općenito sredstvo za upravljanje 68 000 različitih nekretnina. Program nudi posebnu vrijednost u odnosu na potrebe stanara, na što se može učinkovito odgovoriti jednostavnim pristupom pregledu potrošnje za svaki stan. U općini Silkeborg, takav pregled je posebno prikladan za rješavanje upita od rodbine za stanare u mnogim staračkim domovima.

“Trenutno možemo analizirati vašu potrošnju kada imate Brunata Online sustav. Možemo dublje ući u podatke svakog mjerača, što je vrlo korisno kada su u pitanju zahtjevi za podacima o velikoj potrošnji”, kaže Betina Jyndevad iz Silkeborga.

Izvješća

U općini Silkeborg, Betina Jyndevad i Jette Louise Bak odgovorne su za obračun potrošnje u staračkim domovima. Važan dio ovog procesa je prijavljivanje selidbi gdje se Brunata Online koristi kao alat za poboljšanje učinkovitosti i osiguranja kvalitete.

“U Brunata Online možete unijeti samo nekoliko stvari. To je samo datum odlaska, a zatim vam automatski kaže tko se seli na koji datum. To je brzo, a istovremeno pruža duševni mir, kao što odmah možete vidjeti da je izvještaj prošao”, kaže Jette Louise Bak.

Otkrivanje oscilacija u potrošnji

Druga bitna značajka Brunata Online su izvješća dostupna u programu, koja se mogu filtrirati, na primjer, potrošnja i vlaga u zraku. KAB i općina Silkeborg dobivaju mjesečno izvješće koje može otkriti bilo kakve razlike u nekim područjima. U KAB-u se izvješća uglavnom koriste kao alat za provjeru brojila i funkcionalnosti sustava sakupljanja, dok općina Silkeborg naglašava mogućnost reagiranja na neprikladne obrasce potrošnje.

“Dobro je otkriti kada neki stanari imaju značajne fluktuacije u potrošnji, jer nam to omogućava da se nosimo sa problemima curenja, poput curenja s puštanjem slavina ili vodokotlića. Izvješća stoga pružaju malo mira, jer pružaju informacije o nepotrebnom trošenju energije”, kaže Betina Jyndevad.

“Novi sustav ima zaista obećavajuću budućnost. Ovo je jednostavno sjajno”

Budućnost s različitim mogučnostima

Prema Bo Neergaardu, Brunata Online može pomoći otvaranju nove budućnosti u polju toplinskog grijanja. Zajedno s Brunatom KAB, trenutno se ispituje novi sustav koji koristi mjerač dnevne temperature u kombinaciji sa Brunata web praćenjem.

Novi sustav ima zaista obećavajuću budućnost. To je jednostavno sjajno. Odjednom postaje moguće kontrolirati unutarnju regulaciju sustava grijanja i disribuciju tople vode na temelju temperature, smanjujući na taj način potrošnju topline. Bo Neergaard kaže kako će za uloženo biti relativno kratak period isplativosti.

Brunata brine o svojim korisnicima

Mnoge značajke Brunata Online omogućuju pojedinim klijentima da koriste program na različit način, ovisno o njihovom primarnom području rada. KAB i općina Silkeborg odličan su primjeri kako program može imati koristi na više načina. Bez obzira na klijentove potrebe, Brunata će se uvijek pobrinuti da se stvori okvir za punu korist rješenja, uključujući i tečajeve i stalne savjete.

“Imali smo uvodni tečaj koji je bio vrlo dobar kao priprema za kretanje po programu – to je jednostavno smireni osjećaj da nešto može biti tako jednostavno, kaže Betina Jyndevad. Jette Louise Bak dodaje: “Kasnije smo također mogli postavljati pitanja i prilagođavati program, o čemu su se se brzo pobrinuli”.

Stoga se u suradnji Brunate s KAB-om i općinom Silkeborg stvaraju dodane vrijednosti za svakodnevni rad koristeći Brunate Online. Brunata je uvijek spremna pomoći svojim klijentima koji se pri radu s novim rješenjima mogu pouzdati u savjet iskusnog osoblja Brunate.