Primjer

Povećajte učinkovitost

pomoću mrežnog izvještavanja

Praćenje svih informacija vezanih za stanare i troškove može se činiti vrlo zahtjevnom aktivnošću. U Lejerbu su odabrali najlakši i najučinkovitiji način pomoću internetskih izvještaja, što je jedna od mnogih usluga Brunata. Ovdje imate mogućnost stvarati pregled trenutnih informacija koje se odnose na stanare i potrošačke račune, kao i napraviti bilo kakve promjene na svim tim podacima.

Kada je Brunata posjetila Lejerbo, bilo je odmah jasno kako mrežno izvještavanje igra značajnu ulogu u svakodnevnom radu organizacije za upravljanje. Razgovarali smo s tri česta korisnika sustava Lejerbo odjela za potrošače, a to su Gitte Jensen, Maja Mirjanić i Susanne Kühl, koje također koriste sustav, između ostalog, za prikup podataka, pripremu računa, prijavljivanje troškova i plaćanja za stanare.

Gitte Jensen kaže:

“Jednostavno je prijaviti određene korisnike jer lako umetnete datoteku i ona se pojavljuje odmah po primitku računa. Sve je spremno za ispis. Izvrsno je.”

 

Veća dobit

U svakodnevnom životu, uz mnoge aktivnosti koje zahtijevaju visokokvalitetna rješenja, smanjenje administrativnog opterećenja glavni je prioritet. Mogućnost upoznavanja s mrežnim izvješćima nesumnjivo omogućava veću zaradu, jer prema Gitte Jensen, sustav je jednostavan za upotrebu, jasan i štedi vrijeme:

“Ne može biti lakše. Nakon primanja mrežnih izvještaja, sve funkcionira bez problema i štedi nam puno vremena. Pretragom možete pregledati svu potrošnju za određenog stanara ili odjel, što je značajka koju koristimo To je definitivno olakšalo stvari u svakodnevnom životu.”

Sustav je intuitivan za navigaciju, što ga čini jednostavnim za korištenje. Maja Mirjanić bila je nova u Lejerbu, morala je biti obučena za sustav i zato govori o svom iskustvu u izvještavanju:

“Bilo je vrlo, vrlo lako i odmah razumljivo. To je jedna od najboljih stvari, jer lako možete dobiti sve potrebne informacije.”

“Bilo je vrlo, vrlo lako i odmah razumljivo. Ovo je jedna od najboljih stvari jer lako možete dobiti sve potrebne informacije. Na primjer, možete potražiti samo jednog stanara ili pregledati sve prethodne stanare koji su stanovali u određenoj nekretnini. Vrlo je jednostavno vidjeti podjelu potrošnje između vode i topline. Mislim da je fantastično.”

 

Vrijednost je neprekidno putovanje

Slušanje povratnih informacija od kupaca je glavni prioritet Brunate. Stoga stalno pokušavamo ažurirati sustave prema željama i potrebama kupaca, što se činilo vrlo korisnim, na primjer u slučaju Lejerbo-a.

“Brunata se često nadograđuje i donosi korisna poboljšanja. Na primjer, izvještajni dio je dosta poboljšan. Jednostavan je za upotrebu, savršen”, kaže Maja Mirjanić.

Slično tome, Susanne Kühl kaže da mrežni izvještaji zadovoljavaju Lejerbove visoke standarde u pogledu kvalitete i učinkovitosti u njenom radu:

“Velika nam je prednost što sustavi uvijek rade. Mrežno izvještavanje je i učinkovito i jasno. Izuzetno sam zadovoljna.”

U Brunati smo ponosni što možemo pružiti rješenja koja pojednostavljuju svakodnevni život u Lejerbu i drugim kupcima. Stoga ćemo nastaviti razvijati naša rješenja kako bismo stvorili vrijednost za kupce i zadovoljili njihove potrebe, očekivanja i želje za budućnost.